Veelgestelde Vragen


 

Vindt hier de meest voorkomende vragen die wij krijgen met hier alvast een antwoord daarop.

Mocht u vraag er nog niet bijstaan dan kunt u ons altijd een berichtje sturen via het contact formulier en krijgt u daar zo spoedig mogelijk een antwoord op.

1. Mag ik alles contant betalen?

Ja dat kan, maar houd er rekening mee dat de jaarlicentie dan €250 is ipv €150 en op de 1e wedstrijd moet worden voldaan.

Voor daginschrijvingen krijg je korting als je het bedrag voor een bepaalde datum overmaakt. Op wedstrijddag worden er administratiekosten in rekening gebracht.

 

2. Kan ik alleen een jaarlicentie kopen?

Ja, dan stuur je voor iedere wedstrijd een dagregistatieformulier in. Betaal je per bank dan krijg je korting voor een bepaalde datum, daarna en op wedstrijddag zelf niet.

 

3. Kan ik als buitenlander in Nederland een jaarlicentie kopen?

Ja dat mag

 

4. Stel ik vaar 1 wedstrijd mee, moet ik dan een medische verklaring invullen?

Ja, dit is verplicht, daarnaast moet je een IJSBA daglicentie van €50.00 kopen op de wedstrijd en registratie kosten voor de klasse waarin je wil varen.

 

5. Mag ik mijn racenummer van vorig jaar behouden?

Je stuurt op de aanvraag je racenummer mee. Wij kijken of je de eerste bent, dan sturen wij de bevestiging van je racenummer op de factuur mee. Bij betaling van de factuur, is het racenummer definitief voor jou het hele jaar te gebruiken.

 

6. Hoeveel piloten zitten erin mijn klasse?

Dit kan de wedstrijdleiding pas bekijken wanneer iedereen zich heeft ingeschreven, meestal zijn de klassenindeling klaar een uur na het sluiten van het registeren op de wedstrijddag. Hoe meer piloten zich voorinschrijven op wedstrijden, des te eerder hebben wij uitsluitsel of klassen doorgaan.